Aktuális

„az Ügy” ― A boncodföldei Autista Védőotthon bővítése

2007. november 27-én, kedden késő éjszaka a Magyar Telekom és a TV2 közös pályázatán „az Ügy” című műsorban bemutatkozik az Autista Sérültekért Zalában Alapítvány.

Kérjük, támogasson minket szavazatával!

Hívja az 1771-es jótékonysági számot
kedd (november 27.) 000 órától vasárnap (december 2.) éjfélig!

Szavazzon kedd (november 27.) 000 órától vasárnap (december 2.) éjfélig az 1771-es számon (T-mobile és T-com hálózatból hívható, a hívás díja 200 Ft) alapítványunkra, ha ügyünket szeretné segíteni. Az Ön hívásának díja teljes egészében az alapítvány számlájára kerül. A hívása egyben szavazat is, hiszen a négy non-profit szervezet által meghatározott négy cél közül az nyeri el a Magyar Telekom ötmillió forintos fődíját, amely Önöktől a legtöbb szavazatot kapja.

Mert adni jó!

„az Ügy” ― a Magyar Telekom jótékonysági műsora a TV2-n

az Ügy

A műsor ablakot nyit a valóságra, valódi emberek valódi problémáit a valós környezetükben mutatja meg. Valóságos valóság show, ahol nézők nem mesterséges sztárokra szavaznak, hanem igaz ügyekre. A tét pedig a Magyar a Telekom által felajánlott adomány, amelyből végül mindenki részesül.

Az Ügy „dokumentum valóság show” formájában mutat meg társadalmi problémákat és az azok megoldásáért dolgozó civil szervezetek munkáját, miközben a nézők telefonon leadott szavazatai döntik el, hogy a bemutatott célok közül melyik javára ítélik oda a Magyar Telekom 5 millió forintos adományát.
Bővebben...

2007. november 18.